Välkommen        Snickeriverkstad        Om oss        Referenser        Galleri        Marknadsstånd        Webshop        Kontakt   
 

Arbetet är vår livsstil

     
         
  Vi tycker om det vi arbetar med och en viktig del är att vi känner glädje inför det vi gör. Vi har en arbetsstolthet som gör att det vi producerar är av högsta kvalitet.

Vi jobbar till största del med massivt trä och vi är noggranna vid val av virke, i synnerhet när det gäller fönster och dörrar.
  Vår styrka är att vi är flexibla och tillräckligt små för att ha en nära kontakt med dig som kund men också tillräckligt stora för att klara större jobb.

Vi utvecklar oss kontinuerligt inom våra verksamhetsområde och  tillsammans har vi en bred samlad kunskap för de flesta uppdrag.
 
 


Benjamin

Jag har förmånen att jobba med min hobby!
Har tidigare drivit Hantverkstan på Sofiero då med kurser och utbildning inom hantverk. Båtar och segling är en annan glädjekälla!
info@benjaminholm.se 0708-35 16 14
Specialsnickerier, formgivning och  prototyper av bord och andra möbler. Svarvning och marint snickeri. Specialkunskap i ytbehandling.

Större jobb av Benjamin bokas in efter september 2016.
Anki

Jag har jobbat som webdesigner i många år och har nu sadlat om. Utöver hemsidan gör jag ofta de lite udda jobben i verkstaden. Jag har nu mitt drömjobb där jag kan kombinera kreativitet och skapandekraft.
anki@benjaminholm.se  
Möbellagning, lagning och nytillverkning av trädgårdsmöbler. Svarvning, målning, mindre specialsnickerier, träskulpturer och leksaker.
Benny

Vår trofasta slitvarg från Kosovo! Specialiserad på fönsterrenovering och målning.0765-93 14 84
 

Björn Carlsson

Jag har jobbat  som specialsnickare för bla. Macy´s i USA. Butiks-inredning, karnevals-vagnar, dekorationer i storformat. Trivs med det traditionella hantverket i gedigna material.
bjorn.c@benjaminholm.se
www.5-2snickeri.se
0768-89 53 91


Björn Ronnefors

Jag har bytt karriär från bilmekaniker för att nu äntligen jobba med favoritmaterialet.
Passionerad finsnickare som arbetar med noggrannhet och precision.
bjorn.ronnefors@hotmail.com
www.ronneforssnickeri.com
0768-18 14 52
     
     
Uzzi

Som en smattrande uzi välkomnar jag alla besökare med glada tillrop. Jag är inte så farlig som jag verkar vid första mötet men det är ju mitt ansvar att vakta alla pinnar som finns här.
   
     
   
  Benjamin Holm AB
Pottenborgsvägen 6
Höganäs
0708 - 35 16 14
info@benjaminholm.se
www.benjaminholm.se

webdesign - accadesign

Hantverk av
mycket hög kvalité -
skräddarsydda snickerier